Gratis frakt i hele Juli! Bruk kode: FRIFRAKT 

 

-50% på Antibac

Nyt en bekymringsfri sommer! Om sommeren kan vi bli eksponert for så mangt. Kanskje skal du til utlandet, eller har barn som liker å utforske alt verden har å by på. Det er en tid hvor vi ofte vil og bør beskytte oss litt ekstra. Passer også perfekt på kontoret!

Nå har vi en rekke Antibac-produkter til halv pris. Varene går ut på dato i september/oktober 2023 og juni 2024, og det er mer enn nok tid til å holde deg og dine godt beskyttet under sommerens eventyr. Antibac er en pålitelig og effektiv antibakteriell og antiviral løsning som gir deg optimal beskyttelse mot skadelige mikroorganismer. Uansett om du er hjemme, på jobb eller på farten, er Antibac din perfekte følgesvenn for å opprettholde god hygiene og begrense spredningen av sykdommer i sommer. Benytt deg av tilbudet og spar penger, og spar deg for uønskede bakterier og mikroorganismer. God sommer!

I sommer har vi redusert prisen Komplett førstehjelpskoffert med kr. 500. Da får du i tillegg med 4 stk. Antibac 500 ml. 

Førstehjelpskoffert med Antibac

kr 1 711 inkl mva

Før: kr 2 336 inkl mva

Antibac 75% serviett overflate

kr 345 inkl mva

Antibac er egnet for en rekke bruksområder, inkludert:

  • Hånddesinfeksjon: Påfør Antibac på hendene og gni grundig i minst 30 sekunder for å eliminere bakterier og virus.
  • Overflater: Bruk Antibac-servietter eller -spray for å desinfisere berøringspunkter som dørhåndtak, tastaturer, telefoner og mer.
  • Reise: Ha alltid med Antibac på reisen for å desinfisere overflater og holde hendene rene når du ikke har tilgang til såpe og vann.

Se våre andre Antibac- og desinfeksjonsprodukter her.