Gratis frakt i hele Juli! Bruk kode: FRIFRAKT 

 

Bærekraftige produkter

Røde Kors Førstehjelp arbeider kontinuerlig med å gjøre våre produkter og tjenester enda mer bærekraftig. Et sterkt samarbeid med våre underleverandører er avgjørende for å oppnå organisasjonens mål. Vi skal være en pålitelig leverandør av førstehjelpskurs og -utstyr.

Vi har ambisjoner om å gjøre hele vår verdikjede grønnere, tryggere og mer bærekraftig. I vårt engasjement for bærekraftig praksis søker vi aktivt å fremme og støtte leverandører som deler våre verdier og forplikter seg til miljøvennlig drift. Vi tror på betydningen av et ansvarlig forsyningsnettverk og ønsker å samarbeide med partnere som aktivt reduserer sitt miljøavtrykk, fremmer sosial rettferdighet og støtter bærekraftig utvikling. Gjennom å styrke båndene med slike leverandører, tror vi at vi ikke bare kan levere kvalitetsprodukter, men også bidra til en positiv innvirkning på samfunnet som helhet. Sammen kan vi forme en mer bærekraftig fremtid.

Se etter bærekraftsmerket

Ønsker du å velge produkter som er mer bærekraftig, kan du se etter den grønne trekanten på produktene fra leverandører som er nevnt under. Det grønne merket gjør det enklere for deg å ta mer bærekraftige valg når du handler hos oss.

Eksempel 3.png

Nederst på hver produktside for bærekraftige produkter, finner du også et eget felt som viser leverandørens sertifiseringer. 

 

Våre bærekraftige produkter

Vi ønsker å fremheve og støtte leverandører som deler vår forpliktelse til bærekraftig praksis. Ved å prioritere samarbeid med leverandører som aktivt integrerer miljøvennlige metoder i sine produksjonsprosesser, støtter vi en helhetlig tilnærming til ansvarlig forretningsdrift.

 

Stryker

Stryker er et ledende selskap innen medisinsk teknologi. Stryker er produsent av vår mest solgte hjertestarter HeartSine PAD350, i tillegg til HeartSine-modellene PAD360 og PAD500.

Stryker har ISO 14001-sertifikat. 

 

Wittusen & Jensen

Wittusen og Jensen er vår leverandør av trykkmateriell. Ved valg av leverandør for trykkmateriell, har vi prioritert en partner som deler våre verdier for bærekraft og miljøvennlig praksis.

Wittusen & Jensen har blant annet Miljøfyrtårnsertifisering og er medlem av Etisk handel Norge. Klikk HER for å lese mer om sertifiseringer.

 

 

Ferno Norden Norway AS

Ferno Norden Norway AS er en av Norges ledende leverandører av utstyr til prehospitalt arbeid, industrivern, redning og begravelse, samt varslingslys til det private og offentlige markedet. Ferno Norden Gruppen ble etablert i 1979 og har vært i markedet for prehospitalt utstyr og ombygging av spesialkjøretøy i 40 år, og har søsterbedrifter i Danmark, Finland og Sverige.

Ferno Norden Norway as er ISO9001 og ISO14001 sertifisert for å sikre arbeidet med blant annet miljø og kvalitetssystemer. Se vårt utvalg av bårer fra Ferno Norden HER.

 

Ortovox

Leverer tekstiler, sekker og sikkerhetsutstyr for toppturer, skikjøring, fjellturer og klatring. Ortovox har et stort utvalg av sikkerhetsutstyr. Klærne er av høy kvalitet og bruk av ull for funksjonalitet og bærekraft er i fokus. 

Ortovox har følgende sertifiseringer: Fair Wear Membership, Climate Partner Partnership, Bluesign System Partner

Se vårt utvalg av Ortovox tur- og fritidsutstyr HER.