Hei, for at du skal se rette priser, velg om du vil se dem med eller uten MVA.

Velkommen til Røde Kors Førstehjelp!

 

Administrasjon

Administrasjon

Røde Kors Førstehjelp

Sandbrekkevegen 95
5225 Nesttun
Telefon 56123700

Røde Kors Førstehjelp, administrasjonens ansatte:

Fredrik Aasebø, Administrerende direktør
Fredrik er høyskoleutdannet med en Master of Business Administration, MBA i strategisk ledelse fra Norge Handelshøyskole, NHH, samt han har en bachelor i markedskommunikasjon og en Bachelor i salgsledelse fra Handelshøyskolen BI. Han har blant annet jobbet i mange år som salgsleder i Markedsavdelingen til Norges Røde Kors. Her var han daglig leder for en relativt stor salgsenhet, med et snitt på 12 til 20 ansatte, deriblant en nestleder og teamledere.

Fredrik har ledet selskapet siden oppstart i november 2008. I stillingen som administrerende direktør har Fredrik ansvaret for den daglige driften av selskapet og ansvaret for å legge frem forslag til strategi, mål, tiltak og regnskap, samt han er primærkontakt ut mot mange av selskapets samarbeidspartnere.

Aasebø har tidligere hatt en rekke styreverv blant annet har han vært frivillig i Fana Røde Kors som styreleder. Han har sin førstehjelpsutdanning fra Røde Kors Hjelpekorps. Fredrik ble av E24 i 2014 kåret til en av de fremste ledertalentene i Norge, med en topp 10 plassering på Vestlandet.

Mobil: +47 902 66 142
E- post: fredrik@rodekorsforstehjelp.no

Camilla Schreiber, Avdelingsleder vest
Camilla har jobbet i Røde Kors Førstehjelp siden 2011. Hun har tidligere fungert som Key Account Manager og jobber nå som avdelingssjef for salgsavdelingen Vest- Midt og Nord.

Camilla har lang erfaring innen salg og kommer ifra forsikring/finans bransjen. Hun har ansvaret for å utvikle og utvide salgsteamet til Røde Kors Førstehjelp avd. vest/ midt og nord.

Mobil: +47 97158478
E- post: cs@rodekorsforstehjelp.no

Jon Nerheim, Salgssjef
Jon har vært salgssjef i Røde Kors Førstehjelp siden 2012. I stillingen har han primæransvaret for offentlige anbud, nasjonale storkunder og vårt forhandlernett. han bistår med tilbudsskriving og har laget de fleste malene som brukes i dag. I tillegg har han kontakt med flere av våre produktleverandører og er en av dem som jobber med produktimport og utforming/innhold av nye tilskudd til vår produktportefølje. Jon har god kunnskap og oversikt over hjertestarterne på markedet med styrker og svakheter.

Jon sin faglige bakgrunn er fra Handelshøyskolen BI med en Bachelor i Markedskommunikasjon i tillegg til studier i psykologi fra Universitetet i Bergen. Han har sin erfaring fra salgsfaget som selger, og senere butikksjef, for Sony Center, Key Account manager hos Canon og senere som Distriktssjef i TV-selskapet Viasat/MTG før han begynte hos Røde Kors Førstehjelp.

Mobil: +47 905 178 71
E- post: jon@rodekorsforstehjelp.no


Casper Knudsen, IKT- sjef/ Nettstedsansvarlig
Casper er utdannet innen produksjonsteknikk og har 10 år bak seg fra teknologibedriften Nera Networks. Her jobbet han med produksjonsteknikk og senere logistikk. Etter dette har han bygget opp flere nettbutikker til mobiloperatørene hvor en av dem ble en av Norges største nettbutikker innen mobiltelefoni.

Han har bygget opp vår nettbutikk og kurssystem og har ansvaret for selskapets interne IT systemer. 

Mobil: +47 900 48 855
E- post: casper@rodekorsforstehjelp.no

Charlotte Hagen, Kundekonsulent
Charlotte er utdannet førskolelærer og administrasjonssekretær. Hun har tidligere jobbet som pedagogisk leder i åtte år før hun endret retning inn mot salg og kundeservice i flere vikariater, blant annet i Kavli og i avisen Fanaposten. Hun begynte å jobbe hos oss i januar 2013.

Charlotte jobber med kundeservice, og følger opp det som måtte komme inn av henvendelser. Hun jobber også med pakking og utsendelser av varene i nettbutikken vår.

Mobil: +47 47932643
E- post: charlotte@rodekorsforstehjelp.no

Raymond Misje, Kundekonsulent
Raymond jobber med kundeservice, og følger opp det som måtte komme inn av henvendelser. Han  jobber også med pakking og utsendelser av varene i nettbutikken vår. Raymond er også førstehjelpsinstruktør og avholde mange kurs på vegne av selskapet. Han har også koordineringsansvaret for kursoppdrag i vest, midt og nord.

Fra 1. Mai 2018 vil Raymond ta over avdelingsansvaret for kundeserviceavdelingen, samt lager- og logestikk funksjonen i selskapet.

Mobil: +47 47932643
E- post: raymond@rodekorsforstehjelp.no

 

Hege Vilke, Økonomi
Hege jobber med vår økonomi, og følger opp det som måtte komme inn av henvendelser rundt dette. 

Mobil: +47 92246629
E- post: hege@rodekorsforstehjelp.noHovedkontor