Hei, for at du skal se rette priser, velg om du vil se dem med eller uten MVA.

Velkommen til Røde Kors Førstehjelp!

 

Administrasjon

Røde Kors Førstehjelp
Sandbrekkeveien 95
5225 Nesttun

Telefon 56123700

Røde Kors Førstehjelp, administrasjonens ansatte:

Fredrik Aasebø, Administrerende direktør
Fredrik er høyskoleutdannet med en Master of Business Administration, MBA i strategisk ledelse fra Norge Handelshøyskole, NHH, samt han har en bachelor i markedskommunikasjon og en Bachelor i salgsledelse fra Handelshøyskolen BI. Han har blant annet jobbet i mange år som salgsleder i Markedsavdelingen til Norges Røde Kors. Her var han daglig leder for en relativt stor salgsenhet, med et snitt på 12 til 20 ansatte, deriblant en nestleder og teamledere.

Fredrik har ledet selskapet siden oppstart i november 2008. I stillingen som administrerende direktør har Fredrik ansvaret for den daglige driften av selskapet og ansvaret for å legge frem forslag til strategi, mål, tiltak og regnskap, samt han er primærkontakt ut mot mange av selskapets samarbeidspartnere.

Aasebø har tidligere hatt en rekke styreverv blant annet har han vært frivillig i Fana Røde Kors som styreleder. Han har sin førstehjelpsutdanning fra Røde Kors Hjelpekorps. Fredrik ble av E24 i 2014 kåret til en av de fremste ledertalentene i Norge, med en topp 10 plassering på Vestlandet.

Mobil: +47 902 66 142
E- post: fredrik@rodekorsforstehjelp.no

 

Camilla Schreiber, Avdelingsleder vest
Camilla har jobbet i Røde Kors Førstehjelp siden 2011. Hun har tidligere fungert som Key Account Manager og jobber nå som avdelingssjef for salgsavdelingen Vest- Midt og Nord.

Camilla har lang erfaring innen salg og kommer ifra forsikring/finans bransjen. Hun har ansvaret for å utvikle og utvide salgsteamet til Røde Kors Førstehjelp avd. vest/ midt og nord.

Mobil: +47 97158478
E- post: cs@rodekorsforstehjelp.no

Jon Nerheim, Salgssjef
Jon har vært salgssjef i Røde Kors Førstehjelp siden 2012. I stillingen har han primæransvaret for offentlige anbud, nasjonale storkunder og vårt forhandlernett. han bistår med tilbudsskriving og har laget de fleste malene som brukes i dag. I tillegg har han kontakt med flere av våre produktleverandører og er en av dem som jobber med produktimport og utforming/innhold av nye tilskudd til vår produktportefølje. Jon har god kunnskap og oversikt over hjertestarterne på markedet med styrker og svakheter.

Jon sin faglige bakgrunn er fra Handelshøyskolen BI med en Bachelor i Markedskommunikasjon i tillegg til studier i psykologi fra Universitetet i Bergen. Han har sin erfaring fra salgsfaget som selger, og senere butikksjef, for Sony Center, Key Account manager hos Canon og senere som Distriktssjef i TV-selskapet Viasat/MTG før han begynte hos Røde Kors Førstehjelp.

Mobil: +47 905 178 71
E- post: jon@rodekorsforstehjelp.no


Casper Knudsen, IKT- sjef/ Nettstedsansvarlig
Casper er utdannet innen produksjonsteknikk og har 10 år bak seg fra teknologibedriften Nera Networks. Her jobbet han med produksjonsteknikk og senere logistikk. Etter dette har han bygget opp flere nettbutikker til mobiloperatørene hvor en av dem ble en av Norges største nettbutikker innen mobiltelefoni.

Han har bygget opp vår nettbutikk og kurssystem og har ansvaret for selskapets interne IT systemer. Itillegg har han ansvar for salg til alle Røde Kors hjelpekorps i Norge.

Mobil: +47 900 48 855
E- post: casper@rodekorsforstehjelp.no

 

Susanne Mathiesen Monsen, Digital markedsfører
Susanne har vært ansatt i Røde Kors Førstehjelp AS siden 2018.
Susanne har sin faglige bakgrunn innen markedsføring fra Handelshøyskolen BI.
Hun har tidligere jobbet som markedskoordinator i Brun og blid Solsenter AS, der hun i 7 år var ansvarlig for markedsavdelingen og kjedens profil/merkevare. I tillegg har hun sin erfaring innen salg fra blant annet Norsk Solariumservice AS.

 Mobil: +47 40184010
E-post: susanne@rodekorsforstehjelp.no

 

 

Raymond Misje, Førstehjelpskonsulent
Raymond er leder for kundeservice og lager. Han  jobber også med pakking og utsendelser av varene i nettbutikken vår. Raymond er også førstehjelpsinstruktør og avholde mange kurs på vegne av selskapet. Han har også koordineringsansvaret for kursoppdrag i vest, midt og nord.

Mobil: +47 47932643
E- post: raymond@rodekorsforstehjelp.no

 

Rodney Storrud Miedler, Kunde og salgstøtte
Rodney har vært ansatt i Røde Kors Førstehjelp AS siden 2017. Han begynte som salgskonsulent og har mange års erfaring innen salg fra forskjellige type bransjer.
Nå er han på kunde og salgsstøtte hvor han følger opp det som er av innkommende henvendelser via e-post og telefon.

I tillegg til dette håndterer han utsendelser av varer fra lageret vårt her i Bergen

Mobil: +47 91905868
E- post: rodney@rodekorsforstehjelp.no

 

Hege Vilke, Økonomi
Hege jobber med vår økonomi, og følger opp det som måtte komme inn av henvendelser rundt dette. 

Mobil: +47 92246629
E- post: hege@rodekorsforstehjelp.noHovedkontor