Hei, for at du skal se rette priser, velg om du vil se dem med eller uten MVA.

Vi ønsker deg en fin vinter!

Vi ønsker deg en fin vinter!

 

Administrasjon

Røde Kors Førstehjelp Sandbrekkeveien 95 5225 Nesttun Telefon 56123700 E-post: post@rodekorsforstehjelp.no

 

Røde Kors Førstehjelp, administrasjonens ansatte:

Fredrik Aasebø, Administrerende direktørFredrik er høyskoleutdannet med en Master of Business Administration, MBA i strategisk ledelse fra Norge Handelshøyskole, NHH, samt han har en bachelor i markedskommunikasjon og en Bachelor i salgsledelse fra Handelshøyskolen BI. Han har blant annet jobbet i mange år som salgsleder i Markedsavdelingen til Norges Røde Kors. Her var han daglig leder for en relativt stor salgsenhet, med et snitt på 12 til 20 ansatte, deriblant en nestleder og teamledere.

Fredrik har ledet selskapet siden oppstart i november 2008. I stillingen som administrerende direktør har Fredrik ansvaret for den daglige driften av selskapet og ansvaret for å legge frem forslag til strategi, mål, tiltak og regnskap, samt han er primærkontakt ut mot mange av selskapets samarbeidspartnere.

Fredrik har tidligere hatt en rekke styreverv blant annet har han vært frivillig i Fana Røde Kors som styreleder. Han har sin førstehjelpsutdanning fra Røde Kors Hjelpekorps. Fredrik ble av E24 i 2014 kåret til en av de fremste ledertalentene i Norge, med en topp 10 plassering på Vestlandet.

Mobil: +47 902 66 142
E- post: fredrik@rodekorsforstehjelp.no


Jon Nerheim, Salgssjef

Jon har vært salgssjef i Røde Kors Førstehjelp siden 2012. I stillingen har han primæransvaret for offentlige anbud, nasjonale storkunder og vårt forhandlernett. I tillegg har han kontakt med flere av våre produktleverandører og er en av dem som jobber med produktimport og utforming/innhold av nye tilskudd til vår produktportefølje. Jon sin faglige bakgrunn er fra Handelshøyskolen BI med en Bachelor i Markedskommunikasjon i tillegg til studier i psykologi fra Universitetet i Bergen. Han har sin erfaring fra salgsfaget som selger, og senere butikksjef, for Sony Center, Key Account manager hos Canon og senere som Distriktssjef i TV-selskapet Viasat/MTG før han begynte hos Røde Kors Førstehjelp.

Mobil: +47 905 178 71
E- post: jon@rodekorsforstehjelp.no


Casper Knudsen, IT- sjef/ NettstedsansvarligCasper Startet i selskapet som første ansatt i 2008. Han er utdannet innen produksjonsteknikk og har 10 år bak seg fra teknologibedriften Nera Networks. Her jobbet han med produksjonsteknikk og senere logistikk. Senere bygget han opp selskapet Norwegian Telecom (GSM.no) som samarbeidet med mobilselskapet Chess.no. Selskapet leverte også nettbutikker med logistikkløsning for flere andre mobiloperatører.

Han har bygget opp vårt ERP system med tilhørende integrasjon mot nettbutikk, samt designet vårt webbaserte kurssystem og har ansvaret for alle selskapets interne IT systemer.

Mobil: +47 900 48 855
E- post: casper@rodekorsforstehjelp.no


Susanne Mathiesen Monsen, Markedssjef


Susanne har vært ansatt i Røde Kors Førstehjelp AS siden august 2018Hun har sin faglige bakgrunn innen markedsføring fra Handelshøyskolen BI.
Hun har tidligere jobbet som markedskoordinator i Brun og blid Solsenter AS, der hun i 7 år var ansvarlig for markedsavdelingen og kjedens profil/merkevare. I tillegg har hun sin erfaring innen salg fra blant annet Norsk Solariumservice AS.

Mobil: +47 40184010
E-post: susanne@rodekorsforstehjelp.no

 

Kristian Eck, Driftsjef

Kristian har vært ansatt i Røde Kors Førstehjelp siden august 2017. Han er i dag ansvarlig for kunde og salgstøtte. Her følger han opp innkommende henvendelser via e-post og telefon. 

Mobil: +47 904 09 802
E- post: kristian@rodekorsforstehjelp.noAnita Kristine Røe, Leder Kundesenter


Anita begynte i Røde Kors Førstehjelp i mai 2019.

Anita sin faglige bakgrunn er fra Handelshøyskolen BI innenfor ledelse.
Hun har sin arbeidserfaring som leder for kundesenterets privat-/bedriftsmarked, Key Account Manager og reklamekonsulent for markedsavdelingen i Bergens Tidende, samt vært leder for både resepsjon og vaktordning.
Anita har også vært prosjektmedarbeider for Sykkel-VM og rådgiver for Personalhuset.

Mobil: +47 902 06 482
E-post: anita@rodekorsforstehjelp.no

 

Olav Grip Øvreberg, Rådgiver kundesenter

Olavweb.jpg

Olav begynte i Røde Kors Førstehjelp august 2022. Han er utdannet sykepleier, og har jobbet både på Haukeland sykehus og Betanien. Han har også jobbet i DNB Livsforsikring som kundekonsulent.

Mobil: +47 469 11 119
E-post: olav@rodekorsforstehjelp.no

Jørn Thomassen, Fagansvarlig og anestesisykepleier

Jørn er utdannet sykepleier, med videreutdanning i anestesi og psykiatri, autorisasjon som ambulansearbeider. Han har kjørt ambulanse siden 1994 og vært sykepleier siden 2003. Jørn har erfaring fra akuttmottak, div sykehusavdelinger, ambulansetjeneste, anestesi ved kir. inngrep, psykiatri i både fengsel og psykiatrisk institusjon. Medlem i røde kors siden tidlig på 90 tallet.

Mobil: +47 45397066
E-post: jorn@rodekorsforstehjelp.no

 

Camilla Schreiber, Avdelingsleder Vest, Midt og Nord. 

CAMILLA3.jpg

Camilla har jobbet i Røde Kors Førstehjelp siden 2011. Hun er avdelingsleder for avdeling Vest her på hovedkontoret i Bergen. Camilla er ansvarlig for selgerne og salg i området Vest, Midt og Nord Norge og bistår også ellers om det er spørsmål relatert til disse områdene.

Mobil: +47 971 58 478
E-post: cs@rodekorsforstehjelp.no

 

Hege Vilke, Innleid regnskapsfører

Hege er vår innleide regnskapsfører. Hun er tilgjengelig mandager og tirsdager på vårt kontor. Hege har tidligere vært ansatt i Røde Kors Førstehjelp.

Mobil: +47 92246629
E- post: hege@rodekorsforstehjelp.no

 

Hovedkontor