Hei, for at du skal se rette priser, velg om du vil se dem med eller uten MVA.

Se våre gode tilbud!

Se våre gode tilbud!

 

Administrasjon

Røde Kors Førstehjelp Sandbrekkeveien 95 5225 Nesttun Telefon 56123700 E-post: post@rodekorsforstehjelp.no

 

Røde Kors Førstehjelp, administrasjonens ansatte:

_______________________________________________________________

 

Fredrik Aasebø, Administrerende direktør


Fredrik er høyskoleutdannet med en Master of Business Administration, MBA i strategisk ledelse fra Norge Handelshøyskole, NHH, samt han har en bachelor i markedskommunikasjon og en Bachelor i salgsledelse fra Handelshøyskolen BI. Han har blant annet jobbet i mange år som salgsleder i Markedsavdelingen til Norges Røde Kors. Her var han daglig leder for en relativt stor salgsenhet, med et snitt på 12 til 20 ansatte, deriblant en nestleder og teamledere.

Fredrik har ledet selskapet siden oppstart i november 2008. I stillingen som administrerende direktør har Fredrik ansvaret for den daglige driften av selskapet og ansvaret for å legge frem forslag til strategi, mål, tiltak og regnskap, samt han er primærkontakt ut mot mange av selskapets samarbeidspartnere.

Fredrik har tidligere hatt en rekke styreverv blant annet har han vært frivillig i Fana Røde Kors som styreleder. Han har sin førstehjelpsutdanning fra Røde Kors Hjelpekorps. Fredrik ble av E24 i 2014 kåret til en av de fremste ledertalentene i Norge, med en topp 10 plassering på Vestlandet.

Mobil: +47 902 66 142
E- post: fredrik@rodekorsforstehjelp.no

 _______________________________________________________________

 

Jon Nerheim, Salgssjef

Jon har vært salgssjef i Røde Kors Førstehjelp siden 2012. I stillingen har han primæransvaret for offentlige anbud, nasjonale storkunder og vårt forhandlernett. I tillegg har han kontakt med flere av våre produktleverandører og er en av dem som jobber med produktimport og utforming/innhold av nye tilskudd til vår produktportefølje. Jon sin faglige bakgrunn er fra Handelshøyskolen BI med en Bachelor i Markedskommunikasjon i tillegg til studier i psykologi fra Universitetet i Bergen. Han har sin erfaring fra salgsfaget som selger, og senere butikksjef, for Sony Center, Key Account manager hos Canon og senere som Distriktssjef i TV-selskapet Viasat/MTG før han begynte hos Røde Kors Førstehjelp.

Mobil: +47 905 178 71
E- post: jon@rodekorsforstehjelp.no

 _______________________________________________________________


Casper Knudsen, IKT- sjef/ Nettstedsansvarlig


Casper er utdannet innen produksjonsteknikk og har 10 år bak seg fra teknologibedriften Nera Networks. Her jobbet han med produksjonsteknikk og senere logistikk. Etter dette har han bygget opp flere nettbutikker til mobiloperatørene hvor en av dem ble en av Norges største nettbutikker innen mobiltelefoni.

Han har bygget opp vår nettbutikk og kurssystem og har ansvaret for selskapets interne IT systemer. Itillegg har han ansvar for salg til alle Røde Kors hjelpekorps i Norge.

Mobil: +47 900 48 855
E- post: casper@rodekorsforstehjelp.no

  _______________________________________________________________

Susanne Mathiesen Monsen, Markedssjef


Susanne har vært ansatt i Røde Kors Førstehjelp AS siden august 2018Hun har sin faglige bakgrunn innen markedsføring fra Handelshøyskolen BI.
Hun har tidligere jobbet som markedskoordinator i Brun og blid Solsenter AS, der hun i 7 år var ansvarlig for markedsavdelingen og kjedens profil/merkevare. I tillegg har hun sin erfaring innen salg fra blant annet Norsk Solariumservice AS.

Mobil: +47 40184010
E-post: susanne@rodekorsforstehjelp.no

_______________________________________________________________

 

Kristian Eck, Kunde- og salgstøtte

Kristian har vært ansatt i Røde Kors Førstehjelp siden august 2017. Han er i dag ansvarlig for kunde og salgstøtte. Her følger han opp innkommende henvendelser via e-post og telefon. 

Mobil: +47 904 09 802
E- post: kristian@rodekorsforstehjelp.no

_______________________________________________________________

 

Anita Kristine Røe, Kunde og salgstøtte

Anita begynte i Røde Kors Førstehjelp i mai 2019. Hun har lang fartstid i Bergens Tidende og har jobbet både på kundesenteret, i resepsjonen, som reklamekonsulent og vært ansvarlig for noen av BT sine største kunder.

Mobil: +47 902 06 482
E-post: anita@rodekorsforstehjelp.no

_______________________________________________________________

Hege Vilke, Innleid regnskapsfører

Hege er vår innleide regnskapsfører. Hun er tilgjengelig mandager og tirsdager på vårt kontor. Hege har tidligere vært ansatt i Røde Kors Førstehjelp.

Mobil: +47 92246629
E- post: hege@rodekorsforstehjelp.no

_______________________________________________________________

Jørn Thomassen, Fagansvarlig og anestesisykepleier

Jørn er utdannet sykepleier, med videreutdanning i anestesi og psykiatri, autorisasjon som ambulansearbeider. Han har kjørt ambulanse siden 1994 og vært sykepleier siden 2003. Jørn har erfaring fra akuttmottak, div sykehusavdelinger, ambulansetjeneste, anestesi ved kir. inngrep, psykiatri i både fengsel og psykiatrisk institusjon. Medlem i røde kors siden tidlig på 90 tallet.

Mobil: +47 45397066
E-post: jorn@rodekorsforstehjelp.no

_______________________________________________________________

Nikolai Walberg, Kunde og salgsstøtte

Nikolai har vært ansatt siden oktober 2019. Han har 10 års erfaring innen salgsyrket i ulike organisasjoner. Bakgrunnen hans består av en bachelor innen markedsføring og salgsledelse og en master innen ledelse. Han er en utadvendt og energisk person og, er alltid hjelpsom om kunden trenger hjelp til ulike problemer.

Mobil: +47 919 05 868
E-post: nikolai@rodekorsforstehjelp.no

_______________________________________________________________

 

Camilla Schreiber, Avdelingsleder Vest, Midt og Nord. 

CAMILLA3.jpg

Camilla har jobbet i Røde Kors Førstehjelp siden 2011. Hun er avdelingsleder for avdeling Vest her på hovedkontoret i Bergen. Camilla er ansvarlig for selgerne og salg i området Vest, Midt og Nord Norge og bistår også ellers om det er spørsmål relatert til disse områdene.

Mobil: +47 971 58 478
E-post: cs@rodekorsforstehjelp.no

 

Hovedkontor