Hei, for at du skal se rette priser, velg om du vil se dem med eller uten MVA.

Velkommen til Røde Kors Førstehjelp!

 

Hovedkontor

Røde Kors Førstehjelp hovedkontor og ansatte

Sandbrekkevegen 95
5225 Nesttun
Telefon 56123700

Fredrik Aasebø, Daglig leder

Fredrik er høyskoleutdannet med en Master of Business Administration, MBA i strategisk ledelse fra Norge Handelshøyskole, NHH, samt han har en bachelor i markedskommunikasjon og en Bachelor i salgsledelse fra Handelshøyskolen BI. Han har blant annet jobbet i mange år som salgsleder i Markedsavdelingen til Norges Røde Kors. Her var han daglig leder for en relativt stor salgsenhet, med et snitt på 12 til 20 ansatte, deriblant en nestleder og teamledere.

Fredrik har ledet selskapet siden oppstart i november 2008. I stillingen som administrerende direktør har Fredrik ansvaret for den daglige driften av selskapet og ansvaret for å legge frem forslag til strategi, mål, tiltak og regnskap, samt han er primærkontakt ut mot mange av selskapets samarbeidspartnere.

Aasebø har tidligere hatt en rekke styreverv blant annet har han vært frivillig i Fana Røde Kors som styreleder. Han har sin førstehjelpsutdanning fra Røde Kors Hjelpekorps. Fredrik ble av E24 i 2014 kåret til en av de fremste ledertalentene i Norge, med en topp 10 plassering på Vestlandet.

Mobil: +47 902 66 142
E- post: fredrik@rodekorsforstehjelp.no

Camilla Schreiber, Avdelingssjef vest

Camilla har jobbet i Røde Kors Førstehjelp siden 2011. Hun har tidligere fungert som Key Account Manager og har nå gått inn i en rolle som avdelingssjef her hos oss.

Camilla har lang erfaring innen salg og kommer ifra forsikring/finans bransjen.

Hun har ansvaret for å utvikle og utvide salgsteamet til Røde Kors Førstehjelp avd. vest, samt ansvarlig for kundeservice i Norge

Mobil: +47 97158478
E- post: cs@rodekorsforstehjelp.no

Jon Nerheim, Salgssjef Produkt
Jon Nerheim, salgssjef
Han har tidligere jobbet som salgssjef i Viasat. Han har ansvaret for salg rettet mot produkter i Røde Kors Førstehjelp.

Mobil: +47 905 178 71
E- post: jon@rodekorsforstehjelp.no

Tommy Nybakk, Fagsjef

Som akuttsykepleier, og med ambulansefagbrev, er Tommy Røde Kors Førstehjelp sin fagperson. Han har jobbet innen akuttmedisin de siste 10 årene, blant annet ved Akuttmottak og som AMK- operatør på Haukeland Universitetssykehus. Her var han også med i hjertestansteamet, samtidig som han var instruktør innen AHLR og traume.

Tommy har ansvaret og er primærkontakten til selskapets 120 instruktører.
Tommy startet sin karriere i Røde Kors Hjelpekorps i en alder av 16 år. Der utviklet han kompetanse og ferdigheter knyttet til hjelpekorpsets humanitære arbeid. Han har også fungert som instruktør innen førstehjelp i regi av hjelpekorpset i mange år.

Mobil: +47 41929290
E- post: tommy@rodekorsforstehjelp.no

Casper Knudsen, IKT- sjef/ Nettstedsansvarlig

Casper er utdannet innen produksjonsteknikk og har ti år bak seg fra
teknologibedriften Nera Networks. Her jobbet han med produksjonsteknikk og senere logistikk. Etter dette har han bygget opp flere nettbutikker til mobiloperatørene hvor en av dem ble en av Norges største nettbutikker innen mobiltelefoni.

Han har bygget opp vår nettbutikk og kurssystem og har ansvaret for selskapets interne IT systemer. 

Mobil: +47 900 48 855
E- post: casper@rodekorsforstehjelp.no

Charlotte Hagen, Kundekonsulent

Charlotte er utdannet førskolelærer og administrasjonssekretær. Hun har tidligere jobbet som pedagogisk leder i åtte år før hun endret retning inn mot salg og kundeservice i flere vikariater, blant annet i Kavli og i avisen Fanaposten. Hun begynte å jobbe hos oss i januar 2013.

Charlotte jobber med kundeservice, og følger opp det som måtte komme inn av henvendelser. Hun jobber også med pakking og utsendelser av varene i nettbutikken vår.
Mobil: +47 47932643
E- post: charlotte@rodekorsforstehjelp.no

Hovedkontor