Hei, for at du skal se rette priser, velg om du vil se dem med eller uten MVA.

Se våre gode tilbud!

Se våre gode tilbud!

 

Hjertestarterdagen/Verdens Hjerte- og lungeredningsdag

16. oktober er det den internasjonale Hjertestarterdagen/Verdens hjerte- og lungeredningsdag.

Hva er den internasjonale Verdens hjerte- og lungeredningsdag/Hjertestarterdagen? 

Hensikten med dagen er å øke beredskapen ved å tilby kurs og kunnskap om hjerte-/lungeredning og hvordan man bruker en hjertestarter i et nødstilfelle. 

Dette er en dag for å øke oppmerksomheten på å kunne utføre hjerte- og lungeredning (HLR) og å bruke en hjertestarter. Viktigheten av at de i nærheten setter i gang med livreddende førstehjelp er et hovedbudskap for å øke overlevelsen i Norge. Formålet er å styrke de første leddene i "kjeden som redder liv", altså de tilstedeværende når ulykke eller sykdom rammer, samt 113-sentralene. På den måten tror helsemyndighetene vi kan redde enda flere liv.  

Norges beste hjertestarter til Norges beste pris!

Hvem er hjertestarterdagen for? 

Dagen er tiltenkt både sertifisert personell og for personer som ønsker å lære mer om hjertestarter og livreddende førstehjelp.

For sertifisert personell innen førstehjelp, er det en mulighet til å bidra til økt beredskap ved å frivillig holde kurs for personer som har behov for det. 

For personer som ønsker å lære mer om hjertestans og livreddende førstehjelp ved bruk av hjertestarter, er dette en mulighet til å lære mer og bli bedre forberedt ved en hjertestans hjemme, på jobben eller hvor som helst.

GRATIS INTRODUKSJON TIL HLR (Hjerte- og lungeredning)

I forbindelse med verdens hjerte-og lungeredningsdag har vi samlet gode og dyktige HLR instruktører, deriblant Henrik Ingebrigtsen til å gi deg en online innføring i HLR.

For å delta må du ha tilgang til en PC, noe å komprimere på (treningsdukke, pute e.l) og en smarttelefon. 

Du kan velge dato og tidspunkt 15., 16. eller 17. oktober.


KLIKK HER for mer informasjon.

KLIKK HER for å melde deg på. 

3 500 får hjertestans utenfor sykehus i Norge årlig

Hvert år får omlag 3 500 mennesker hjertestans utenfor sykehus. I tillegg skades titusenvis hjemme, på jobb og på fritiden. Norge har akuttmedisinsk beredskap i verdensklasse, men i de kritiske minuttene før helsepersonell ankommer utgjør innsats fra de som tilfeldigvis befinner seg i nærheten ofte forskjellen på liv og død.

Er din hjertestarter operativ og klar til bruk? 

Felles for alle hjertestartere er at det finnes en utløpsdato for både batteri og elektroder.

Vi anbefaler at du tar en gjennomgang av din hjertestarter slik at batteri og elektroder ikke har gått ut på dato, slik at den er klar om den trengs.

Oversikt over alle våre førstehjelpskurs

Foto: Laerdal