Hei, for at du skal se rette priser, velg om du vil se dem med eller uten MVA.

Se våre gode tilbud!

Se våre gode tilbud!

 

"Sammen redder vi liv"

Røde Kors Førstehjelp skal levere utstyr til Norges største førstehjelpsdugnad. Flere skal overleve hjertestans, hjerneslag, hjerteinfarkt og alvorlige ulykker. Det er utgangspunktet for Norges største førstehjelpsdugnad, Sammen redder vi liv. Bedre førstehjelpskunnskap i befolkningen og ny teknologi er de viktigste virkemidlene i Sammen redder vi liv.

 

Røde Kors Førstehjelp er leverandør av smittevernsprodukter. Vi har et veldig godt produkt som er utviklet og produsert i Norge.

Nå kan vi tilby Antivir til alle idrettslag! Bestill gratis antivir her!

AntiVir 12x1000ml alkoholfri hånddesinfeksjon

kr 2 508 inkl mva

Idrettskadebag med innhold

kr 1 390 inkl mva

Hjertestarterpakke Heartsine PAD 350 utepakke

kr 19 988 inkl mva

Før: kr 24 085 inkl mva

Førstehjelpskoffert komplett (stor koffert)

kr 2 336 inkl mva

 

Isposer for nedkjøling av skader (24 stk)

kr 374 inkl mva

Refill medisinskap Zena

kr 749 inkl mva

Isspray på boks 150 ml

kr 90 inkl mva

Dugnaden er en kraftsamling som samler frivillige organisasjoner, myndigheter, fagmiljø og stiftelser til felles førstehjelpsinnsats. Som en del av innsatsen skal det kjøpes inn ulike typer førstehjelpsutstyr som blant annet hjertestartere og akuttsekker.


Gjensidigestiftelsen er største bidragsyter til førstehjelpsdugnaden og har inngått utstyrsavtaler med flere leverandører om innkjøp av førstehjelpsutstyr og opplæring. En av disse levererandørene er Røde Kors Førstehjelp.


Inventura har bistått i prosessen med kvalitetssikring og kontraktsinngåelser.

 

Røde Kors Førstehjelp sammen med Apotek1 donerte registeret som i dag heter 113.no til Helsedirektoratet og NAKOS. Registeret er i dag koblet mot alle AMK-sentraler i Norge og bidrar til å redde liv hver eneste dag i hele landet.
Fra kontoret på Midtun ringte og verifiserte Røde Kors Førstehjelp flere tusen eiere av hjertestartere for å bygge denne databasen. Denne innsatsen var uvurderlig i innsatsen for å bygge et nasjonalt register og vi ble akkreditert sammen med Apotek1 som de første samarbeidspartnerne til 113.no.


Ønsker du å søke midler til ditt prosjekt til feks. ditt idrettlag eller forening kan du <strong><a href="https://www.gjensidigestiftelsen.no/kan-du-soke-stotte/trykke på denne linken for å søke.