Gratis frakt i hele Juli! Bruk kode: FRIFRAKT 

 

Årskonferansen 2024 vel overstått

Tusen takk til alle som deltok og bidro til på konferansen! Fra statsråd til "hypokonderlege" traff temaet bredt, og berørte både globale og mentale utfordringer, kriser og hverdagsutfordringer, med en fin balanse mellom alvor og humor. Beredskap er viktig både i arbeidslivet og som privatpersoner. Det er utrolig kjekt å arrangere konferanse for så mange engasjerte deltakere, og i tillegg motta så mange gode tilbakemeldinger. Vi gleder oss allerede til Årskonferansen 2025!

Foredragsholdere Årskonferansen 2024

Konferansen startet med frokost og mingling. Deretter åpnet Visepresident i Røde Kors Åsmund Mjåland konferansen og ønsket velkommen. Under foredraget til justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl, fikk vi høre mer om risikobildet i Norge. Hun delte om arbeidet myndighetene gjør, men også viktigheten av innsatsen som blir gjort av frivilligheten, bedrifter og privatpersoner. Beredskap er et viktig fokusområde for regjeringen.

Odin Johannessen fra Næringslivets Sikkerhetsråd var neste foredragsholder ut, og fortalte om det globale bildet. Til tross for at mange av konfliktene kan virke langt borte, får det også konsekvenser for oss her i Norge. Personlig beredskap er viktig for oss alle. Alle kan gjøre noe for å forberede seg. Tore Kamfjord i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) sier at folk flest både gjør noe, og er villig til å hjelpe naboen i en krise. Sammen er vi forberedt.Web2.png


Ingvard Wilhelmsen delte et friskt og herlig innlegg om mental beredskap. Selv om det er viktig å tenke risiko, det er viktig at vi ikke bekymrer oss unødvendig om fremtiden som man ikke kan gjøre så mye med. Det var også utrolig stas at Ordfører i Oslo Anne Lindboe overrakte oss miljøfyrtårnplaketten og takket frivilligheten for deres utrettelige innsats.

Hva ønsker du å lære mer om? 

Beredskap er et tema som virkelig engasjerte, og vi gleder oss allerede til Årskonferansen 2025. Vi skal finne et minst like engasjerende tema da. Har du tips eller innspill til tema du vil lære mer om? Send oss gjerne en e-post HER.

 

Beredskapslader med lykt

Beredskapslader med lykt

kr 539 inkl mva

Førstehjelpskoffert medium koffert

Førstehjelpskoffert medium koffert

kr 1 238 inkl mva

kr 1 561 inkl mva

Du sparer kr 324

Beredskapsteppe 150cm x 200cm

Beredskapsteppe 150cm x 200cm

kr 506 inkl mva

Etón Beredskapslykt (8. pakning)

Etón Beredskapslykt (8. pakning)

kr 740 inkl mva