Hei, for at du skal se rette priser, velg om du vil se dem med eller uten MVA.

Se våre gode tilbud!

Se våre gode tilbud!

 

Hvilke stoffer dreper coronavius? Dette er et spørsmål vi får daglig.

Vasker du hendene grundig med såpe og vann vil dette drepe Koronavisrus (Covid19 eller SARS-CoV-2 som det ofte omtales som)

Dersom du ikke har tilgang til såpe og vann der du er eller ønsker å kunne gjøre dette feks. ved kontorpulten, i bilen eller ved inngangsdøren er det lurt å ha en flaske med desinfiserende middel stående.

Slik avsker du hendene med såpe og vann

Det er viktig at du vasker hendene grundig med såpe og vann slik som du kan se på denne plansjen som FHI har utarbeidet

Vaske med sprit (desinfiserende veske)

Dersom du ikke har tilgang til såpe og vann vil desinfeksjonssprit drepe både bakterer og virus som Corona virus som i utgangspunktet ikke er vanskelig å drepe.

Hvor sterk akoholprosent trenger du for å vaske hendene.

Det anbefales at du bruker desinfiserende midler som er 70% alkohol på hendene. Disseproduktene er ofte kalt håndesinfeksjon. Mange kaller disse produktene for Antibac. Dette er et merkenavn til en produsent av desinfiserende produkter. Så lenge produktet inneholder 70% alkohol har dette samme virkning som Antibac sin 70% blanding.

Forskjellen på håndesinfeksjons middel og overflate desinfeksjonsmiddel er at i håndesinfeksjonsmiddel er det blandet inn noe som heter glyserin som skal motvirke at hendene dine tørker ut.

Ved vask av overflater er det anbefalt 85% alkohol. Dette produktet inneholder ikke glyserin. Dersom du vasker med desinfiserende middel som inneholder glyserin vil dette ligge igjen som en hinne på overflaten du vasker og dermed gi en klissete overflate som også vil tiltrekke seg støv.