Hei, for at du skal se rette priser, velg om du vil se dem med eller uten MVA.

Vi ønsker deg en fin høst!

Vi ønsker deg en fin sommer!

 

Førstehjelpskurs med bruk av hjertestarter

De fleste hjertestartere i dag er både intuitive og forteller deg nøyaktig hva du skal gjøre. Likevel viser det seg at mange vegrer seg for å bruke en hjertestarter fordi man er redd for å gjøre feil. I tillegg må man kunne hjerte- lungeredning (HLR), og vi anbefaler derfor at alle som investerer i en hjertestarter også investerer i et hjertestarterkurs.

Våre hjertestarterkurs

Under finner du våre standard hjertestarterkurs.

 

Vi anbefaler et standard Grunnkurs dersom du ikke har hatt førstehjelpskurs før, eller dersom det er mer enn 2 år siden du var på kurs sist. Er det mindre enn 2 år siden forrige kurs, og alle deltakerne kan grunnleggende førstehjelp og HLR, tilbyr vi et repetisjonskurs som gir deg oppfriskning i bruk av hjertestarter. Både repetisjonskurs og grunnkurs kan tillegges en ekstratime dersom det er behov for tilleggstema eller mer tid til øving/drøfting. Ta gjerne kontakt med oss om du er usikker på hvilket kurs du skal velge.

 

En kurstime tilsvarer 45 min undervisning + 15 min pause. Dette kan tilpasses etter avtale med instruktøren.

 

Visste du at vi tilbyr pakkepriser inkl. hjertestarter og 5 timer Grunnkurs? Klikk her for mer info, eller ta en titt på alle våre pakkepriser.

Hjertestarter inkl.grunnkurs (5 timer)

kr 22 488 inkl mva

Før: kr 26 225 inkl mva