Førstehjelpskurs med bruk av hjertestarter

De fleste hjertestartere i dag er både intuitive og forteller deg nøyaktig hva du skal gjøre. Likevel viser det seg at mange vegrer seg for å bruke en hjertestarter fordi man er redd for å gjøre feil. I tillegg må man kunne hjerte- lungeredning (HLR), og vi anbefaler derfor at alle som investerer i en hjertestarter også investerer i et hjertestarterkurs.

Våre hjertestarterkurs

Under finner du våre standard hjertestarterkurs.

 

Vi anbefaler et standard Grunnkurs dersom du ikke har hatt førstehjelpskurs før, eller dersom det er mer enn 2 år siden du var på kurs sist. Er det mindre enn 2 år siden forrige kurs, og alle deltakerne kan grunnleggende førstehjelp og HLR, tilbyr vi et repetisjonskurs som gir deg oppfriskning i bruk av hjertestarter. Både repetisjonskurs og grunnkurs kan tillegges en ekstratime dersom det er behov for tilleggstema eller mer tid til øving/drøfting. Ta gjerne kontakt med oss om du er usikker på hvilket kurs du skal velge.

 

En kurstime tilsvarer 45 min undervisning + 15 min pause. Dette kan tilpasses etter avtale med instruktøren.

 

Visste du at vi tilbyr pakkepriser inkl. hjertestarter og 5 timer Grunnkurs? Klikk her for mer info, eller ta en titt på alle våre pakkepriser.

Hjertestarter inkl.grunnkurs (5 timer)

kr 23 738 inkl mva

Før: kr 28 100 inkl mva