Gratis frakt i hele Juli! Bruk kode: FRIFRAKT 

 

"Sammen redder vi liv"

Røde Kors Førstehjelp skal levere utstyr til Norges største førstehjelpsdugnad. Flere skal overleve hjertestans, hjerneslag, hjerteinfarkt og alvorlige ulykker. Det er utgangspunktet for Norges største førstehjelpsdugnad, Sammen redder vi liv. Bedre førstehjelpskunnskap i befolkningen og ny teknologi er de viktigste virkemidlene i Sammen redder vi liv.

Røde Kors Førstehjelp er leverandør av smittevernsprodukter. Vi har et veldig godt produkt som er utviklet og produsert i Norge.

Dugnaden er en kraftsamling som samler frivillige organisasjoner, myndigheter, fagmiljø og stiftelser til felles førstehjelpsinnsats. Som en del av innsatsen skal det kjøpes inn ulike typer førstehjelpsutstyr som blant annet hjertestartere og akuttsekker.


Gjensidigestiftelsen er største bidragsyter til førstehjelpsdugnaden og har inngått utstyrsavtaler med flere leverandører om innkjøp av førstehjelpsutstyr og opplæring. En av disse levererandørene er Røde Kors Førstehjelp.


Inventura har bistått i prosessen med kvalitetssikring og kontraktsinngåelser.

Røde Kors Førstehjelp sammen med Apotek1 donerte registeret som i dag heter 113.no til Helsedirektoratet og NAKOS. Registeret er i dag koblet mot alle AMK-sentraler i Norge og bidrar til å redde liv hver eneste dag i hele landet.
Fra kontoret på Midtun ringte og verifiserte Røde Kors Førstehjelp flere tusen eiere av hjertestartere for å bygge denne databasen. Denne innsatsen var uvurderlig i innsatsen for å bygge et nasjonalt register og vi ble akkreditert sammen med Apotek1 som de første samarbeidspartnerne til 113.no.


Ønsker du å søke midler til ditt prosjekt til feks. ditt idrettlag eller forening kan du trykke på denne linken for å søke.