Tilbake på kontoret - Tryggest mulig

Livet under pandemien har ført til store endringer i måten vi jobber sammen på. I forbindelse med koronasituasjonen har mange gjennom pandemien hatt hjemmekontor. Når vi nå skal tilbake til kontoret, er det er lurt å planlegge for hvordan tilbakeføringen kan foregå på en tryggest mulig måte.

Førstehjelpskurs

All dokumentasjon viser at førstehjelp redder liv, men at kunnskapen er ferskvare som må repeteres, også under korona. Nå når samfunnet åpner opp igjen og vi skal tilbake til kontoret, er det viktig å friske opp førstehjelpskunnskapen.

Flere og flere bedrifter er flinke til å investere i førstehjelpskurs til sine ansatte. Men denne kunnskapen bør repeteres hver år til halvannet slik at man praktisk kan gjennomføre førstehjelpshandlingene på en god og effektiv måte. Det kan være avgjørende i kritiske situasjoner.

Velg mellom tradisjonelle klasseromskurs eller online "live streaming førstehjelpskurs. Vi tilpasser kurset slik det passer best for deg og dine kollegaer eller ansatte. Vi har også svært gode avbestillingsvilkår nå. Kurset kan avbestilles kostnadsfritt inntil 2 uker før kursdato. Ta gjerne kontakt med oss på 56 12 37 00 eller post@rodekorsforstehjelp.no om du ønsker mer informasjon eller tips til hvilket førstehjelpskurs som passer deres behov.

På førstehjelpskurs lærer man blant annet:

  • Hvordan fjerne fremmedlegemer i halsen
  • Legge bevisstløse personer i sideleie
  • Hjerte- og lungeredning
  • Hvordan varsle
  • Hva som er viktig å si når noe skulle skje

Tradisjonelle klasseromskurs 

Førstehjelpskurs 3 timer

kr 7 990

Hjertestarter inkl.grunnkurs (4 timer)

kr 27 488 inkl mva

Før: kr 29 350 inkl mva

Online "Live streaming" førstehjelpskurs

Brannvernkurs 1,5 timer, Onlinekurs

kr 6 490

 

Hjertestarter

Hvert år er det cirka 3000-4000 mennesker i Norge som får hjertestans utenfor sykehus. Det skjer uventet. Får man hjertestans, starter ikke hjertet å slå igjen uten at noen hjelper, og prognosen for overlevelse faller kraftig for hvert minutt som går. Jo raskere man får gitt et støt med en hjertestarter, desto større sjans er det for at hjertet begynner å slå igjen. Tidlig bruk av hjertestarter kombinert med hjerte- og lungeredning øker sjansen for overlevelse betraktelig.

I dag er hjertestarter en naturlig del av førstehjelpsberedskapet til bedrifter og organisasjoner. Har din bedrift enda ikke hjertestarter utplassert, kan vi bistå med å finne den som passer for deres behov. Nå når vi skal tilbake på kontoret, har vi en rekke gode tilbud på hjertestartere og utstyr til bedriften.

Hjertestarterpakke Heartsine 350P innepakke komplett

kr 18 124 inkl mva

Før: kr 20 960 inkl mva

Hjertestarterpakke Cardiac Sience G5 (helautomatisk) komplett

kr 29 363 inkl mva

Før: kr 31 264 inkl mva

HeartSine PAD 350 hjertestarter - NORSK TALE

kr 13 738 inkl mva

Før: kr 17 488 inkl mva

Helautomatisk hjertestarter Powerheart G5

kr 27 488 inkl mva

Smittevern

Forutsetninger for effektiv håndhygiene er at den utføres til rett tidspunkt, på rett måte og med riktige produkter. Erfaringene viser at man ved innføring av hånddesinfeksjon som metode lettere oppnår høyere etterlevelse av håndhygieniske anbefalinger. Hånddesinfeksjon er i tillegg mer skånsomt for huden på hendene, det er lettere å gjøre tilgjengelig der håndhygiene skal utføres og det er mer kostnadseffektivt. Hånddesinfeksjon er derfor anbefalt som metode for håndhygiene innen helsetjenesten. 

Antibac 75% serviett overflate

kr 345 inkl mva

Her kan du lese mer om en tryggere arbeidshverdag