Hei, for at du skal se rette priser, velg om du vil se dem med eller uten MVA.

Se våre gode tilbud!

Se våre gode tilbud!

 

Tilbake på kontoret - Tryggest mulig

Arbeidsplasser over hele landet forbereder seg på en ny arbeidshverdag til høsten. Livet under pandemien har ført til store endringer i måten vi jobber sammen på. I forbindelse med koronasituasjonen har mange gjennom pandemien hatt hjemmekontor. Når vi nå skal tilbake til kontoret, er det er lurt å planlegge for hvordan tilbakeføringen kan foregå på en tryggest mulig måte.

Førstehjelpskurs

All dokumentasjon viser at førstehjelp redder liv, men at kunnskapen er ferskvare som må repeteres, også under korona. Nå når samfunnet åpner opp igjen og vi skal tilbake til kontoret, er det viktig å friske opp førstehjelpskunnskapen.

Flere og flere bedrifter er flinke til å investere i førstehjelpskurs til sine ansatte. Men denne kunnskapen bør repeteres hver år til halvannet slik at man praktisk kan gjennomføre førstehjelpshandlingene på en god og effektiv måte. Det kan være avgjørende i kritiske situasjoner.

Velg mellom tradisjonelle klasseromskurs eller online "live streaming førstehjelpskurs. Vi tilpasser kurset slik det passer best for deg og dine kollegaer eller ansatte. Vi har også svært gode avbestillingsvilkår nå. Kurset kan avbestilles kostnadsfritt inntil 2 uker før kursdato. Ta gjerne kontakt med oss på 56 12 37 00 eller post@rodekorsforstehjelp.no om du ønsker mer informasjon eller tips til hvilket førstehjelpskurs som passer deres behov.

På førstehjelpskurs lærer man blant annet:

  • Hvordan fjerne fremmedlegemer i halsen
  • Legge bevisstløse personer i sideleie
  • Hjerte- og lungeredning
  • Hvordan varsle
  • Hva som er viktig å si når noe skulle skje

Online "Live streaming" førstehjelpskurs

Tradisjonelle klasseromskurs 

Hjertestarter inkl.grunnkurs (5 timer)

kr 22 488 inkl mva

Før: kr 26 225 inkl mva

Hjertestarter

Hvert år er det cirka 3000-4000 mennesker i Norge som får hjertestans utenfor sykehus. Det skjer uventet. Får man hjertestans, starter ikke hjertet å slå igjen uten at noen hjelper, og prognosen for overlevelse faller kraftig for hvert minutt som går. Jo raskere man får gitt et støt med en hjertestarter, desto større sjans er det for at hjertet begynner å slå igjen. Tidlig bruk av hjertestarter kombinert med hjerte- og lungeredning øker sjansen for overlevelse betraktelig.

I dag er hjertestarter en naturlig del av førstehjelpsberedskapet til bedrifter og organisasjoner. Har din bedrift enda ikke hjertestarter utplassert, kan vi bistå med å finne den som passer for deres behov. Nå når vi skal tilbake på kontoret, har vi en rekke gode tilbud på hjertestartere og utstyr til bedriften.

Hjertestarterpakke Heartsine komplett

kr 16 861 inkl mva

Før: kr 18 738 inkl mva

Hjertestarterpakke Cardiac Sience G5 (helautomatisk) komplett

kr 21 100 inkl mva

Før: kr 27 848 inkl mva

Hjertestarter PAD 350P fra Heartsine med bæreveske

kr 14 988 inkl mva

Helautomatisk hjertestarter Powerheart G5

kr 24 988 inkl mva

Smittevern

Forutsetninger for effektiv håndhygiene er at den utføres til rett tidspunkt, på rett måte og med riktige produkter. Erfaringene viser at man ved innføring av hånddesinfeksjon som metode lettere oppnår høyere etterlevelse av håndhygieniske anbefalinger. Hånddesinfeksjon er i tillegg mer skånsomt for huden på hendene, det er lettere å gjøre tilgjengelig der håndhygiene skal utføres og det er mer kostnadseffektivt. Hånddesinfeksjon er derfor anbefalt som metode for håndhygiene innen helsetjenesten.

SafeDes® har ingen faremerking, som vil si at den verken er brannfarlig eller farlig å få i munn og øyne. Produktet kan derfor trygt brukes av alle, inkludert barn over 2 år og personer som oppholder seg i brannfarlige omgivelser.Klinisk dokumentert og brukes i norsk helsevesen.

Med overflatedesinfeksjon og hånddesinfeksjon fra SoftOx fjernes virus og bakterier effektiv, uten å skade huden. 

SafeDes 24x100ml håndesinfeksjonsmiddel flipkork

kr 1 553 inkl mva

Før: kr 2 070 inkl mva

SafeDes 12x1000 ml håndesinfeksjon med pumpe

kr 3 188 inkl mva

Før: kr 3 825 inkl mva

SafeDes 5 liter hånddesinfeksjon fra Softox

kr 936 inkl mva

EffectDes 5000ml overflatedesinfeksjon

kr 649 inkl mva

Her kan du lese mer om en tryggere arbeidshverdag