Gratis frakt i hele Juli! Bruk kode: FRIFRAKT 

 

Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert

I 2023 ble vi sertifisert som en Miljøfyrtårn-bedrift, og i 08. februar 2024 fikk vi høytidelig overlevert Miljøfyrtårn-diplomet som bevis på vår innsats for miljøet. Vår posisjon som ledende aktør innen førstehjelp gir oss en unik mulighet til å påvirke og inspirere andre til å ta grønt ansvar innenfor vårt felt.

Foto: Miljøfyrtårn

Overrekkelse av Miljøfyrtårn-plakett

Sammen med Hordaland Røde Kors mottok vi Miljøfyrtårn-plaketten. Takk til Bergen Kommune og ordfører Marit Warncke for en vellykket sertifiseringsprosess og en flott markering!

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. En bærekraftig fremtid trenger konkret handling og en felles innsats fra både næringsliv, myndigheter og forbrukere. Vi i Røde Kors Førstehjelp ser Miljøfyrtårn som et viktig felles samfunnsengasjement. Dette arbeidet gjør oss som selskap og våre ansatte miljøbevisste i de valgene vi tar. Vi erkjenner vårt samfunnsansvar og forplikter oss til å handle med respekt for mennesker, miljø og samfunn.

Røde Kors Førstehjelp arbeider konstant med å forbedre våre prosedyrer for å fremme et mer bærekraftig samfunn og redusere vår miljøpåvirkning. Vi er klar over at dette er viktig for mange av våre kunder, og selv om vi allerede har gjort betydelige fremskritt på dette området over lang tid, er det viktig å kunne dokumentere dette gjennom sertifiseringer. Vi er fast forpliktet til å fortsette vårt arbeid mot en grønn og bærekraftig fremtid.

Fra venstre: Administrerende direktør i Røde Kors Førstehjelp Fredrik A. Aase, ordfører i Bergen Marit Warncke, Thorbjørn Fosse og Alf Kåre Dalsbø i Hordaland Røde Kors.