Gratis frakt i hele Juli! Bruk kode: FRIFRAKT 

 

Hvorfor gi førstehjelpskurs til de ansatte i bedriften?

Man tilbringer mye tid på arbeidsplassen, og dermed er det også en sannsynlighet for at en vil komme i en situasjon der en må yte og gi førstehjelp på en kollega, kunde eller besøkende. Da kan det være smart og gjøre det lettere om en har fått et førstehjelpskurs. Den tidlige innsatsen de første minuttene er ofte den som minsker skadeomfanget eller redder liv.

Hvilket førstehjelpskurs trenger du?

Forskjellige bedrifter har ulike behov når det gjelder førstehjelpsopplæring. Noen mindre bedrifter har kanskje anskaffet en hjertestarter til kontoret og ønsker opplæring i hvordan den skal brukes. Andre, som industribedrifter, kan ha høyere risiko for ulike typer skader. Derfor bør førstehjelpskurset tilpasses den enkelte bedrifts spesifikke behov. Vi står klare til å hjelpe deg med å finne det kurset som passer best for dere.

Hvor ofte bør en ha førstehjelpskurs?

I tråd med Arbeidstilsynets anbefalinger bør alle arbeidsplasser ha førstehjelpere med regelmessig oppdatering, ideelt sett hvert 1–1,5 år. Disse bør også motta spesialisert opplæring i førstehjelp for mer spesifikke ulykker, skader og sykdommer som kan oppstå på arbeidsplassen.

Etter 2 år kan mye av opplæringen bli glemt. Derfor velger mange bedrifter å tilby årlige førstehjelpskurs til sine ansatte.

Etter å ha gjennomført et førstehjelpskurs vil du være rustet til å yte førstehjelp i ulike situasjoner, enten det er på jobb, i butikken, på gata, under trening, på hytta eller hjemme. I kritiske situasjoner har du ikke tid til å søke på nettet for hjelp; da er det verdifullt å ha opplæringen du har fått fra førstehjelpskurset.

Grunnleggende førstehjelpskurs fra Røde Kors Førstehjelp

Vi er Norges største tilbyder av førstehjelpskurs til bedrifter og organisasjoner. Årlig avholder vi mer enn 4000 førstehjelpskurs for mer enn 56.000 kursdeltakere. Våre kurs inkluderer grunnleggende førstehjelpsopplæring med fokus på livreddende teknikker. På våre kurs får du grundig teoretisk innføring kombinert med praktisk trening

Hjertestarterkurs

På vårt hjertestarterkurs vil du få opplæring i å undersøke en pasient med tanke på hjertesykdommer, hjerteinfarkt og hjertestans. Du vil lære om symptomer, undersøkelsesteknikker og hvordan du best kan ivareta pasienten. Videre vil kurset dekke hvordan man utfører førstehjelp på en pasient med hjertestans. Det legges vekt på praktisk trening, der deltakerne får øve både med og uten hjertestarter. Vi benytter ulike typer hjertestartere for å sikre variert trening.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av hjertestartere fra verdens ledende produsenter. Kontakt oss gjerne for å finne det beste alternativet som passer dine behov.

Etter å ha fullført et hjertestarterkurs hos Røde Kors Førstehjelp, vil du være godt rustet til å yte nødvendig førstehjelp, håndtere en hjertestarter og potensielt redde liv.

Les mer om hjertestarterkurs inkludert hjertestarter

Førstehjelpskurs tilpasset bransje og behov

Mange bedrifter har etablert beredskapsplaner eller er pålagt å ha dette gjennom Industrivern. Vi kan bistå med planlegging og gjennomføring av førstehjelpsøvelser skreddersydd for din bedrifts spesifikke behov og risiko. Dette kan inkludere scenarioer som fallulykker, klemskader og andre skader som kan oppstå i bedriftsmiljøet. Ta gjerne kontakt for å høre hva vi kan tilby din bedrift med tanke på førstehjelpsøvelser.

Ønsker du mer informasjon? Ring oss gjerne på telefon 56 12 37 00 eller send oss en e-post til post@rodekorsforstehjelp.no.

Brannvernkurs 2,5 timer

kr 7 990

Førstehjelpskurs 3 timer

kr 7 990